ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!!!
ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ.

Συνοπτικη περιγραφη, οργανωμενα καιρικα συστηματα απο την περιοχη της Ιταλιας θα μας απασχολησουν τις ερχομενες μερες, ο καιρος στην χωρα μας την Δευτερα του Πασχα καθιστάται εντονα αστατος κατα τοπους κυριως στην Δυτικη Ελλαδα. Ετσι η επιστροφη των εκδρομεων γαι τον εορτασμο του Πασχα θα ξεκινησει με βροχες & καταιγιδες κατα τοπους εντονες στα Νησια του Ιονιου στην Ηπειρο , Δυτικη Στερεα , και Δυτικη Πελοποννησο. ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. Στην υπολοιπη χωρα ο καιρος θα ξεκινησει αστατος αλλα και με μαγαλα διαστηματα ηλιοφάνειας, εξαιρεση τα νησια του Αιγαιου και η Κρητη πο δεν φαινονται να επηρεαζονται απο αυτες τις διαταραχες ως και την Τριτη του Πασχα.
Στη συνεχεια ο καιρος τηνΤριτη του Πασχα θα εχει μια εντονη φθινοπωρινη εικονα με τις βροχες να επηρεαζουν εστω και προσκαιρα κ κατα περιοδους το μεγαλυτερο κομματι της χωρας. Με εξαιρεση οπως ειπαμε τα νησια του Αιγαιου και την Κρητη!!!

Υ.Γ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΕΟ ΚΑΙΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ & ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΡΙΛΗ ΑΣΤΑΤΟ & ΒΡΟΧΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΑΡΘΡΟ ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΡΕΛΗΣ. ΚΑΙΡΟΠΡΟΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΙΡΟΥ.
Ο ΚΑΙΡΟΣ Η ΦΥΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ

















Σχόλια

weather

+16
°
C
H: +17°
L: +
Petroupolis
Κυριακή, 19 Φεβρουάριος
Πρόγνωση για 7 μέρες
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
+17° +17° +18° +16° +16° +18°
+ +10° +10° +11° +11° +10°