ΕΜΜΟΝΗ ΤΗΣ ΖΩΝΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΜΑΡΤΗΣ ΓΔΑΡΤΗΣ & ΚΑΚΟΣ ΠΑΛΟΥΚΟΚΑΥΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!!!!! ΘΑ ΜΠΟΡEΣΕΙ Η ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ;;;;ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΨΥΧΟΥΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ!!!!
















ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΗΠΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ.
Ισχυρος αντικυκλωνας συνεχιζει να επηρεαζει την χωρα, ο ηπιος και υγρος καιρος κυριο χαρακτηριστικο & τις επομενες μερες , ασθενεις ανεμοι στα πελαγη, με την ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΑΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Υ.Γ 1. Η Μακροπροθεσμη ταση στην κυκλοφορια ειναι ενα ΧΑΟΣ . Το Αντικυκλωνικο πεδίο στο τελος της βδομαδας μετατοπιζεται και εμμενει για την συνεχεια ανατολικα, ενισχυμενος και ο υποτροπικος αεροχειμαρρος σπρωχνοντας θερμες αεριες μαζες προς την χωρα μας , ο πολικος αεροχειμαρρος από  την άλλη  με εντονη διατμηση -ταλαντωση θα επηρεασει σταδιακα για την συνεχεια το μεγαλυτερο κομματι της Δ.Β.Δ - Κεντρικης & εν συνεχεια νοτιοδυτικης Ευρωπης, η χωρα μας δειχνει να παραμενει στον θερμο τομεα με εντονες ζωνικες συγκλισεις απο το τριημερο της Κ.ΔΕΥΤΕΡΑΣ & ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ!!!
ΤΟ ΚΑΙΡΙΚΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΑΡΤΗΣ .ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΑΡΤΗΣ ΓΔΑΡΤΗΣ;;;;;
ΑΡΘΡΟ ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΡΕΛΗΣ . ΚΑΙΡΟΠΡΟΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΙΡΟΥ. Ο ΚΑΙΡΟΣ Η ΦΥΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ!!!


Σχόλια

weather

+16
°
C
H: +17°
L: +
Petroupolis
Κυριακή, 19 Φεβρουάριος
Πρόγνωση για 7 μέρες
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
+17° +17° +18° +16° +16° +18°
+ +10° +10° +11° +11° +10°