Ο Καιρός έως την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου

Ο Καιρός έως την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου

Πρόσκαιρο διάστημα καλοκαιρίας!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 - 02 - 23: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει στα βόρεια του 13 με 14 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 - 02 - 23: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα νότια και τα ανατολικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα είναι 4 με 5 βαθμούς υψηλότερη από τις κανονικές για την εποχή τιμές.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 - 02 - 23: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα νότια και τα ανατολικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα είναι 4 με 5 βαθμούς υψηλότερη από τις κανονικές για την εποχή τιμές.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 - 02 - 23: Λίγες νεφώσεις, οι οποίες κυρίως στα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα βόρεια σταδιακά θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΤΡΙΤΗ 21 - 02 - 23: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως στην ανατολική χώρα όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Πηγή: ΕΜΥ

Σχόλια

weather

+16
°
C
H: +17°
L: +
Petroupolis
Κυριακή, 19 Φεβρουάριος
Πρόγνωση για 7 μέρες
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
+17° +17° +18° +16° +16° +18°
+ +10° +10° +11° +11° +10°